Friday, April 15, 2011

diary miszgarfien

lintas langsung hari jumaat dari opis...ngaaaaa...tengah bosan2 ni tak tahu nak buat ape...sambil layan movie, on9 fb n twitter...

lambatnya nak gaji...adooiii...wa sudah sengkek maa...hari2 ikat perut..tapi tak gak kurus..ishh, cara camne lagi nak kurus ni...semalam dah kena tegur dengan puan..ye la, dah lama tak jumpa puan sejak puan tukar jabatan kan..puan cakap ein dah gemuk..huhu...lagi sorang..sadisnya..

yee, ein akui memang berat ein dah naik..tak tahu la..maybe stress kot..pastu keje asyik duduk je..tak banyak bergerak..mengadap komputer dari pagi sampai petang...

nak kurus..nak kurus..nak kurus!!!!!!!

diet dah tapi asykkantoi je..niat taknak makan nasi..tapi haraamm...belasah nasi banyak2..huhu..agaknya nak kena ikat kot usus perut ni..jadi kan kecik..biar tak boleh makan banyak...ngeee

ok la...nak sambung layan movie jap..macam best je cerita age of teh dragons ni

2 org kwn gapil on " "

~ Le3n's diari ~ on Friday, April 15, 2011 4:18:00 PM said...

dak ghumok...dak ghumokk....

miszgarfien on Friday, April 15, 2011 9:59:00 PM said...

mokcik...

ghumok2 saya pun, saya masih comeyy...maceh....hahahhahaha

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal