Monday, May 16, 2011

diary miszgarfien


ehem...ehem...

ok tak cat baru untuk blog gapil ni....bukan ape, tetiba rasa nak tukar cat putih tu...ni pun sebab takde idea..tu yang ambk corak stripes je...tu pun jenuh nak match kan dengan apa yang dah ada..

nasib baik la ada kawan yang baik hati lagi comey sudi nak menolong...hehehe...nak harap kan ein, memang sampai bebila la blog ni guna cat warna putih je...

niat nak mengedit tu ada..tapi....aish, memacam la pulak...so, kita serah kan kepada yang pakar...nak2 pakar tu memang memahami citarasa ein yang cerewet ni...hehehe


siapa kerja harini??? sila angkat lappy...agagagga...ceh, berlagak lak ein ni kan...tau la harini ni dia off...bersenang lenang kat rumah, bergulem3 depan lappy je...kih3

bahagia wooo...tak perlu nak terpisat2 bangun pepagi buta...bawa kete sampai berjuta kali menguap..sampai kat parking opis, bantai tidur...huhu....heaven sungguh harini...


2 org kwn gapil on " "

Cik Aishah Zakaria on Monday, May 16, 2011 5:24:00 PM said...

haha...nnti belanja aku siakap 3 rasa,sotong goreng tepung,udang celup tepung,xlupa mekdi..aku nak big mac ngan sundae dy...ermmm...apo laie eh...laici kang ngan fresh oren eh...hahaha....

miszgarfien on Monday, May 16, 2011 8:18:00 PM said...

cik aishah...

wahahhaha...takde2...ko kan tengah diet..mana leh makan semua tu..aku belanja ko buah tembikai, buah betik, buah pelam...haaa, tu bagus utk diet ko...kih3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal