Thursday, May 19, 2011

diary miszgarfien

ingat nak upload gambar mr.N...tapi dah upload kat fb...rasa macam malas lak nak upload kat blog...takut nanti orang kata ein nak show off

minggu ni, ein rasa lemau sesangat la...lemau sebab takde mood nak keje...then lemau sebab poket kering gegila..tak tahu mana nak cekau duit..tunggu gaji hari selasa la nanti..tadi tengahari pun telan air kosong je...nasib la dalam kotak bawah meja ada keropok yg orang kelantan bagi..jadi la untuk buat alas perut

stok biskut pun dah habis...persoalan nya, mampu ke ein survive selepas ni..minta2 boleh la...ein cuba la sekat mana yang boleh...kurang kan mana yang tak perlu...kena la tahan nafsu...hujung bulan 6 kena kursus kat kedah..nasib la makan di tanggung...takde la nak susah hati sangat kan

dalam kepala ni duk tercongak2 segala kiraan...semua nya penting..tak boleh nak skip..huhu...isshh, tak baik mengeluh tau..adalah rezekinya nanti...pelan2...awal2 ni memang sakit la...dah 2 3 bulan akan datang, insyaallah ok la...bila urusan yang 1 tu selesai, boleh bernafas sikit dah...biar susah sekarang janji akan datang x susah macam ni...

ein kan kental...kena kuat...yakin boleh ok

hehee


0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal