Monday, May 23, 2011

its all abaout u mr.N

diary miszgarfien

ni bukan entry untuk menunjuk2..sekadar coretan kenangan untuk di masa hadapan

its all about my limited mr.N

setahun ein kerja menyimpan duit...agak perih n gigih gak la..duit claim, duit bonus semua ein tak ambik..masuk asb siap2...tu pun tetiap bulan ada yang miss untuk masuk asb..asalnya taknak minta kat mak n abah..tapi disebabkan faktor stock yang terhad, terpaksa gak la minta mak abah tambah sorang sikit...buat saham kat mr.N ein tu

nape ein gelarkan dia sebagai mr.N...jangan ada yang terkonfius lak nanti..ni bukan mr.N that guy...no plat dia start dari huruf N..ada banyak sebab ein ambk no plat N...1st, sebab memang nak no sana..n9 kan kampung ein..kampung belah mak...2nd, nama ein start dari huruf N tu sendiri...3rd, ofkoz la sebab dia mr.N orang yg teristimewa dalam hidup ein sebelum ni

ikutkan nak ambk no NCN...tapi ape kan daya...no sana lambat sangat running...NCN tu terlalu bermakna kot...tapi, xpe la...NCM pun ok gak kan...still gak ada makna tp kucar kacir sikit la..no belakang tu, ikut besday ein la ye..hehe...dah kata its mine kan...weeehuuu...biar la tak cantik pun no tu..tapi ia tetap milik ein

disebabkan warna dia yang sangat2 suci, tetiap minggu nak kena mandikan dia...manja betul...pastu jenuh nak kena sental...isshhh3...joomm berkenalan dengan mr.N si jantung hati ein yang baru


hensem tak??? smart tak?? gagah kan..

my limited edition mr.N


bunga2 itu comey ok...hihihi


sekarang...masa untuk mr.N mandi....adengan 18SSXX gitu....ngeeeh3


my gulahati daddy yang tengah mandikan mr.N


sabun kasi bersih2 ye....kasi sental sikit


sudah wangi n suci, kasi lap kering2


bertukar jadi transformers boleh tak..hehe


trade mark ein....comey kan kan


yang ni kompem lg comey..hahaha



cukuplah takat ni je sesi berkenalan dengan mr.N ein ni...bukan untuk show off atau ape sahaja...sekadar untuk bercerita yang akan di jadikan kenangan di masa hadapan....syukur sangat2 dengan semua ini


*ppsstt : tau tak mana nak cari eksesori garfield..susah betul nak cari nya


4 org kwn gapil on "its all abaout u mr.N"

Aimi dan Pakcik Hashim on Monday, May 23, 2011 10:00:00 PM said...

bestnya dah ada keta sendirik

miszgarfien on Monday, May 23, 2011 10:08:00 PM said...

pakcik...

alhamdulillah...berkat berusaha menyimpan selama setahun...

Fatehah A. on Tuesday, May 24, 2011 2:42:00 PM said...

waaaa sukanya! cantik2.

miszgarfien on Tuesday, May 24, 2011 8:20:00 PM said...

fatehah...

hehee....biasa2 je la...pasni turn teah lak beli kete...dah keje kan kan kan....hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal