Tuesday, May 17, 2011

kamu dekat di hati

diary miszgarfien

weeehoo

update di tengah malam

hehehe...bukan ape..baru je selesai memblog walking..melawat teman2 yang lain...walaupun tenet ein di tahap anak siput yang baru menetas, tapi ein berusaha gak untuk membaca update dari kawan2 yang lain..hehe

dalam banyak2 blog yang ein singgah tadi, ada 2 blog yang beri kesan kat hati ein...

1st, blog seorang yang mengelar diri dia SS...lama dah ein follow blog dia sebab blog dia pasal anak bulus..suka sangat sebab diolog dia, cerita dia seolah2 suasana itu hidup walaupun kita tahu yang anak2 bulus tidak boleh bercakap..hanya orang yang mempunyai hati yang dekat dengan anak2 bulus ni sahaja yang memahami..

ein kagum dengan kecekalan kak SS ni..tabah dia dalam menjaga anak2 bulus yang begitu banyak..ada yang sakit, ada yang di kutip di merata2..kesemuanya di jaga dengan sempurna sehingga menjadi gebu, comel dan sihat...siyes, ein sangat jelles dengan dia..anak2 bulus ein tiadak seperti anak bulus kak SS

kepada kak SS, semoga akk tabah dalam hadapi setiap dugaan...anak2 bulus sentiasa ada untuk menemani akk..mereka sentiasa mendoakan yang terbaik buat akk kerana ikhlas menjaga mereka..salam sayang untuk anak2 bulus akk ye

2nd blog, blog kawan baik ein...kih3...bukan sebab dia seorang kawan tapi sebab pengalaman dia, perasan dia...haiiishh...den raso nak golak pun ado ni...hehe...

sememangnya, kami melalui satu situasi yang sangat pahit utuk di telan, yang sangat sukar untuk di lupakan..haaa, elok la...dia nasihat kan den, den nasihat kan dia...last2, sama2 kelaut...ekekeke

ekau marah den, den marah ekau balik....tapi ia tetap begitu...adeehh...takpe la...lama2 nanti kita ok...eh3, tapi den raso, den dah ok sekarang...ngeee..wahai teman, menangis la kalau itu yang mampu tenangkan hati ko...menjerit la kalau itu yang dapat melegakan gelora di hati..jangan di pendam...abaikan mereka yang hanya tau berkata2...yang merasai nya diri kita...bukan mereka

so..........yang penting kita enjoy...hehehhe


tajuk langsung takde kena mengena dengan isi entry...wikiki




4 org kwn gapil on "kamu dekat di hati"

Cik Aishah Zakaria on Wednesday, May 18, 2011 7:58:00 AM said...

oii3...<_<

miszgarfien on Wednesday, May 18, 2011 1:30:00 PM said...

wakakaakkaka ;p

miszgarfien on Wednesday, May 18, 2011 1:31:00 PM said...

This comment has been removed by the author.

miszgarfien on Wednesday, May 18, 2011 1:31:00 PM said...

This comment has been removed by the author.

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal