Wednesday, May 4, 2011

diary miszgarfien

pepagi lagi aku dah bengang!! sebenarnya dari malam tadi lagi since tau pasal benda tuuttt tu...tapi taknak spoil kan mood malam tadi...so, lepaskan bengang pagi ni la

tido pun rasa tak lena sebab duk terngiang2 apa yang di sampai kan

siyes panas hati pepagi ni..nak cerita detail tak boleh..nak bagi perumpamaan pun tak boleh..tak tahu dah nak luah macam mana lagi

ni la padah nya bila kita berurusan dengan seseorang

memang lepas ni, takde nya nak berbisnes lagi...takpe la..citer la semuanya...nak pertahankan diri sendiri tak boleh sebab semua message dah padam..cuma setiap message tu tak kan lupa dari ingatan ni je la..

kalau ada rasa tak puas hati, kenapa tak berdepan..cakap direct..ni tak, cerita la kat semua..takpe la, anggap je la aku yang buat salah, aku yang teruk..

kalau rasa aku ada hutang, bagi bil...dah lama kot aku minta bil tapi senyap je..ke taknak bayaran..kang lain lak citer yang keluar kan

moga kamu berjaya la dalam bisnes tu ye..dl niat aku, nak bantu...tapi ni jadi nya..memang dah boleh agak ini yang jadi...takpe la...aku anggap ni cabaran kehidupan aku

sabar je la ~~~

2 org kwn gapil on " "

Aimi dan Pakcik Hashim on Thursday, May 05, 2011 10:31:00 PM said...

byk sabar

miszgarfien on Thursday, May 05, 2011 10:35:00 PM said...

en.kapten....

telah bannyak menahan sabar dan masih mampu bertahan dan bersabar :))

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal