Friday, May 6, 2011

trip ke gambang

diary miszgarfien


hik3.....rasa macam tak percaya lak esok boleh bersuka ria dengan kawan2...bukan la bersuka ria sampai lupa semuanya...bersuka ria di sini membawa maksud, merehatkan diri dan minda...hehee

asalnya macam nak taknak je join trip ni...ni idea bebudak opis...ein bukan la rapat sangat dengan mereka tapi kami baik sesama sendiri...lagipun ein tak pernah join aktiviti luar kan...so, rasanya dah sampai kot masa untuk keluar dari kepompong gua ein...

insyaallah, nanti akan ada aktiviti lain yang menyusul....maybe akan panjat bukit lagi...puan nak ajak pergi hulu langat tempat yang ein pergi hari tu...alaaaahaaaii puan...takde tempat lain ke...sekarang ni senang sikit nak bergerak kemana mana...ye la....ein sekarang dah ada mr.N yang baru...hek3...takde la nak patah kaki

tapi ein dah berangan nak bagi dia skirt...isshh...nanti kena tukar jadi ms.N la pulak...hehehe....opppssss, maaf ein tak sempat nak berphotogedix dengan mr.N yang baru ni...wikikiki...


errrr kamu....ye kamu mr.N...kamu tetap di hati saya walaupun saya dah ada mr.N yang baru....mr.N yang tu pun sempena kamu....tengok, betapa hebatnya kesan kamu dalam diri saya...saya ingat nak ambk nombor yang sama dengan kamu then tukar 1 nombor tu....tapi, takpe la...N tu pun dah cukup mewakili kamu dan saya....nanti blh la mr.N saya kawan dengan blackie awak ye...hohohoho

eh3.....terkelaut la pulak...citer pasal trip esok....esok pergi gambang...weeee....doakan perjalan ein dan kawan2 pejabat selamat pergi dan pulang..esok mr.N tinggal rumah je...bawa BEN10 tu je untuk tinggal kat pejabat...

malam esok maybe ada agenda makan2..ingat nak buat kek tapi tak sempat la...badan pun lemau je sekarang ni....

ok la...kang kelaut dalam lak perginya....ein nak pergi packing beg jap...

daaaaa

ahad nanti kalau tak penat, ein update blog comot ni



2 org kwn gapil on "trip ke gambang"

Aimi dan Pakcik Hashim on Friday, May 06, 2011 9:42:00 PM said...

gambang tu mana?

miszgarfien on Sunday, May 08, 2011 8:03:00 PM said...

pakcik...

gambang tu kat pahang....hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal