Tuesday, May 10, 2011

yang sedang-sedang saja

diary miszgarfien

haisshh....

hari ni ape ye yang nak di luahkan...ada sesuatu yang tersangkut kat dalam hati ni...tapi tadi dah luah kan kat somewhere cuma still lagi tak rasa lega

isshhh...memacam la ein ni kan...hehe

condition mood still ok lagi..still lagi boleh cover gelora kat hati ni...

dah dah dah

jangan nak merapu lagi boleh tak

life sekrang ni biasa biasa je

tak happy sangat

tak stress sangat

tak sedih sangat

semua nya tengah tengah

so....di kire ok la kan

mensyukuri dengan segala yang ada

tapi tu la

ada 1 perkara yang sentiasa buat hati ni runsing

saban hari mengganggu jiwa ni

oiiii...tak blah betul la macam ni

camne nak luah kan ni

huhu

pleaseeeeee

dah3...kang sebak + sayu lak



2 org kwn gapil on "yang sedang-sedang saja"

Aimi dan Pakcik Hashim on Tuesday, May 10, 2011 1:20:00 PM said...

nak kawen ker tu yg x dapat luah?
hehe

miszgarfien on Tuesday, May 10, 2011 1:33:00 PM said...

pakcik...

hahahahah...bukan...ckp psl khwn ni, pakcik bila lak nak khwn..kui3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal