Sunday, June 26, 2011

aktiviti minggu ni

diary miszgarfien


minggu ni hanya kerja 1hari setengah sahaja....bahagia wooo....esok ada bowling pukul 230 kat sunway...pagi keje macam biasa la...tengahari baru gerak pergi sunway...sape free, meh la datang...

hari selasa keje macam biasa...tapi nanti nak bodek incharge nak ikut pergi ambik printer kat midvalley....hahaha...lantak la..tapi rasa macam tak boleh je laa...nak kena settle kan kerja untuk seminggu ni

rabu lak kena mengadap doktor...tang ni yang tak suka...selalu ein la orang paling suka nak pergi hospital kan...tapi tak kali ni..sebabnya kena buat benda yang sakit...tak suka!!!!!!!!!!!!!...kena masuk kamera lagi sekali....sakit!!!!!!!!!!!!...benci!!!!!!!!!!

pastu nak minta mc banyak2 hari...nak guna off outstation hari tu...ada lagi sehari...kena guna gak sebab dah nak expired....

tu je la....

gambar ein pergi genting dengan family ada kat fb...boleh la usha kat sana ye...



2 org kwn gapil on "aktiviti minggu ni"

Roza Ami Nanomiya on Sunday, June 26, 2011 10:36:00 PM said...

masuk kamera? scan ke

miszgarfien on Sunday, June 26, 2011 10:39:00 PM said...

pakcik.....

yup...buat scan lagi...huhu sakit :(

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal