Friday, June 3, 2011

bohsan lorr

diary miszgarfien


saat ni daku sedang kebosanan di dalam bilik..hanya mampu memandang lappy ni je sambil mengrefresh kan nya berjuta kali...hahahaha

kejap2 refresh fb...pastu blog...then twitter...tapi sama gak...tak update yang best di nyampuk kan...hahaha..asal chat dengan linny je, mesti topil kawen...hahaha...ampun...nanti daku cari ye..doa kan ye

boleh tak nak future husband macam seth tan....ok fine, agaknya 1 dalam 1000 kot baru nak jumpa orang macam seth tan tu...romantik, gentleman, caring...body pun mantop...kih3...siapa yang taknak kan...

siapa pun my future husband, daku terima dia seadanya..sebabnya, daku pun bukan la seorang yang perfect mana...banyak kekurangannya..tiada manusia yang sempurna melainkan nabi kita

ok dah...mahu tidur...esok aktiviti akan bermula dan tiada masa untuk tidur dengan nyenyak...hahaha...mahu mimpi seth la.....daaaaa




2 org kwn gapil on "bohsan lorr"

Aimi dan Pakcik Hashim on Saturday, June 04, 2011 12:55:00 AM said...

bukan ko ada bf ker?

miszgarfien on Saturday, June 04, 2011 1:10:00 PM said...

pakcik....

tiada la pakcik...kalau ada, xyah dah susah hati nak cari..hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal