Monday, June 27, 2011

bowling at sunway piramid

diary miszgarfien


hehehe....harini ada game bowling untuk office...baut kat sunway....ni juga 1st time ein main bowling...hahaha...ok ape...takde la bola tercampak ke belakang kan....masuk longkang tu biasa la....tapi ein ada gak strike...

enjoy sangat main tadi sampai lupa nak snap picture....tak dan langsung nak bergambar...nanti la ein collect pada photographer tadi...ada je gambar kandid ein pada diorg...huhu...mesti huduh kan

pasni boleh la rajin2 main bowling...hahahaha....tapi tangan ein tak berapa nak kuat sangat...tadi pun main bola yang 9kg dgn 10kg je..try bola 12kg tapi tak larat....

tadi sempat gak la cuci mata kat sunway...ronda2 sebelum game start...ok fine, bab ni la yang paling tak best....ada banyak sandle kot...hati dah terbekenan tapi kena tahan gak...ni awal bulan pun belum kan...hehe

0 org kwn gapil on "bowling at sunway piramid"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal