Thursday, June 23, 2011

monolog #4

diary miszgarfien


ein rasa semakin hilang nyawa la blog miszgarfien ni....dont ask me why ok...i have no idea

hari2 bukak blogger...tapi ein rasa zero je...dulu buat blog ni sebab mr.N..sebab dia je ein ada 2 blog...sekarang ni, ein dah tak tahu camne lagi nak luahkan...dah tak boleh nak di luah kan pun

tapi tu la..dalam hati ni still ada rasa sesuatu yang belum terlepas...masih tersangkut di dalam...

tak perlu minta ein bersabar...sebab dah 2 tahun lebih ein bersabar...until now, ein masih mampu tersenyum, masih mampu bersabar, masih mampu menanti

ada yang minta ein terus buang dia dari dalam hidup ein...ada yang minta ein terus kuat dan tabah...ada yang minta ein terus berusaha...tak kurang juga ada yang mengeji...owh, tidak mengapa...terbiasa sudah

dah3....kang habis ein melalut ke laut...pendek citer, ein rindu dia sangat2...mekaceh awak!!!


2 org kwn gapil on "monolog #4"

Roza Ami Nanomiya on Saturday, June 25, 2011 12:21:00 AM said...

hurmm
kalau dia dah pergi x elok rindu lama2

miszgarfien on Sunday, June 26, 2011 3:08:00 PM said...

pakcik....

hurmm...tahu tp kdg2 rindu tu dtg sndr tanpa di pinta...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal