Thursday, June 2, 2011

my hectic schedule for this month, JUNE

diary miszgarfien
mari kita lihat ye

3 - 12 : kursus induksi umum, kedah

12 - 24 : kursus NKRA intensif aplikasi komputer, Johor

24 - 25 : genting highland

25 - 26 : hulu langat

29 : PPUM

30 - 1 julai : cuti & off (maybe)


wahahaha...giler tak..maybe akan ada yang di skip :))


siang tadi dah bincang dengan admin..kursus kat johor skip buat masa ni...ein minta diorang cari pengganti untuk ein...i cant make it la

ikutkan hati memang nak attend semua tu..tapi tak boleh...sebab jadual bertindih..tengok tarikh last kursus kat kedah dan tarikh ein kena pergi kursus kat johor...pada hari yang sama..adooi..12hb tu maybe gerak dari kedah lewat...macam mana nak daftar kat johor lak

tarikh last kursus kat johor dengan tarikh kena gerak pergi genting pun sama juga...hahahha..kalau ein pergi dua kursus tu, jawabnya tiga minggu ein tak masuk opis n takde kat rumah...cik emma tak bagi ein pergi..hahaha...takpe la, kursus tu next trip ein pergi..

dah3...ein tengah pening kepala kemas beg tak sudah2 lagi ni...ein bawa baju sikit je..tak tahu la cukup ke tak baju-baju tu..sebabnya ein tak dapat jadual kursus tu..

mr.N kena tinggal...wuwuwuuu...tak larat la nak drive sendiri pergi kedah tu..lagipun ada transport kan..duduk then tido je la...tau2 dah sampai..hahaha..doakan perjalanan pergi dan balik ein ye



2 org kwn gapil on "my hectic schedule for this month, JUNE"

HH on Friday, June 03, 2011 9:21:00 AM said...

hehehee...bznye dia .. pe pun take care k :)

miszgarfien on Friday, June 03, 2011 2:50:00 PM said...

HH..

hey nizam..where are u..ein dah kat kedah ni, meh ler singgah...hehe..btw, thanks

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal