Saturday, June 4, 2011

oh katil

diary miszgarfien


hari first kat intura, pepagi dimulakan dengan senaman chicken dance..pepagi lagi dah bergelak sakan...hari ni just aktiviti LDK je...

nak kata best, takde la best sangat sebab semuanya geng2 bukit aman..hohoho...belah pagi sesi berkenalan dan permainan

then rehat untuk makan and solat..pukul dua masuk dewan balik..buat persembahan mengenai kumpulan dan persembahan untuk lagu Arwahyarham P.Ramlee...memang sempoi la

time ni mata dah ala2 kuyu gitu..sudah rasa sedikit bosan..dalam pukul 5 lebih ada senaman..time ni memang tak boleh blah...rasa semput dah ni..penat yang amat2..habis bermandi peluh

ingat lepas naik bilik nak tidur sebab dalam jadual malam ni takde ape2 aktiviti..tapi penghulu buat perjumpaan lak..kat mata ni asyik terbayang tilam je..huhu

gambar still dalam hp, lupa bawa kabel..nak transfer guna bluethooth, malas sebab kena transfer satu persatu

ok la...mahu tidur..esok seharian kena masuk kelas dengar ceramah


0 org kwn gapil on "oh katil"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal