Sunday, July 3, 2011

hey julai....im happy

diary miszgarfien


mood mengupdate blog memang ketengah laut sangat2 sekarang ni...entah ape kena pun tak tahu la....hari tu ada gak taip entry panjang2 then blogspot buat hal...habis entry daku yang panjang lebar tu....geram nyeee...dah save pun sama gak...last2, delete terus entry tu

sekejap je rasanya dah bulan julai...rasa macam baru je lagi kan sambut tahun baru 2011...tau2 dah setengah tahun berlalu tinggal kan kita semua...hujung bulan ni dah bulan ramadhan...kalian semua dah habis ganti puasa belum..kalau belum tu, segera kan la ye...me??? alhamdulillah...awal2 lagi dah ganti...

banyak gak benda yang ein dah tempuh 6 bulan pertama tahun ni...alhamdulillah, syukur dengan ape yang ein dah gapai...mood semakin stabil...cuma kewangan je yang tak seberapa nak stabil...but, its ok la...masih mempunyai banker2 yang memahami...keh3

memandangkan besday ein pun lagi beberapa hari la kan....ein takde ape2 yang di hajati...kalau ada pun, ein belum mampu untuk miliki...lagipun, macam tak seberapa nak penting sangat...hari tu ada buat wish...yang tu pun tak tertunai kot walaupun bendanya remeh...not ready for it la....insyaallah one fine day...

ok3....ein nak buat muka seposen mengepaw kakak ipar ni...hahaha...ein tau dia kompem baca kan kan kan....

kak ye.........................ya nak.........................errrrmmmmm............nak....................eeeeeerrrrr......hehehehe.........ya nak cardigan!!!! keh3......murah je kan.....tapi bukan cardigan biasa tu....nak cardigan yang ala2 labuh sikit tu tapi bawah dia kembang......eeeerrrrrrr, gambar dia tak jumpa...tak tahu nak describe macam mana....selalu tengok orang pakai je...macam cantik je...



haaaaaaaaaaa.....sebelum tu.....ein nak bagi warning la kat seorang budak perempuan tu...kamu nak stalk life ein, tu kamu punya pasal...sekarang ni, ada tak ein ganggu life kamu??? ada tak??? ape masalah kamu hah??? kamu ni kan, memang budak perempuan yang kusut tahu tak....tak payah nak buat2 add ein kat fb...sampai bebila, kamu tak kan termaktub dalam life ein...dulu maybe ein membiarkan kamu untuk "berkata2 hemah" pada ein...but now, u are totally wrong...yang kamu nak cemburu buta sangat dengan ein ni kenapa haaaa?? meh2 kita face to face....penat la weeeiii layan budak tak cukup fikiran ni....kasihan

jarang kan tengok ein marah orang...jangan usik life ein tanpa ketahui ape2 tentang ein....penat sudah dengan segala permainan dunia ni....im not a good girl...not a perfect girl....but, this is me....the real me...

2 org kwn gapil on "hey julai....im happy"

~ Le3n's diari ~ on Tuesday, July 05, 2011 3:04:00 PM said...

mengong r ko nie...sepak nak?????cardigen yerrrrrr....yer dik yerrr... nanti la...carik dulu gambo....da jumpe br gtau....akan ku pikirkan nanti yerrrrr...

miszgarfien on Tuesday, July 05, 2011 7:22:00 PM said...

dah jumpa dah gmbr nya...dh link kat fb...sila lihat ye....keh3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal