Saturday, July 9, 2011

its my day

diary miszgarfien






bertambah lagi usia ku pada tahun ni...alhamdulillah...masih diberi peluang untuk meneruskan kehidupan yang penuh dengan dugaan ni....tanpa dugaan dan cabaran, kita tak kan maju kehadapan

thanks buat kawan2 di twitter dan fb yang wish pada ein....moga2 doa kalian menjadi kenyataan....semua yang ein wish kan untuk kali ni, tak menjadi kenyataan....its ok...tak berkecil hati atau sedih pun...

abah adalah orang yang terakhir wish kat ein...memula nak merajuk la juga...sebabnya every year, abah la org yang pertama...but, its ok...abah siap mms lg...hehehe....

agak sedih bila kawan baik tak wish....tak pe la...mayb dia terlupa kot...ye la, org dah ada anak...ein paham...so, this year, no present...xtau la kot2 abah balik dari sarawak nanti ada sesuatu utk ein ke....hahaha....tak mengharap pun

this year, no celebration....sebabnya duk risau kat opis pasal perhimpunan tu....overall, im happy with everything...lepas ni, kena lebih menghargai kehidupan ni....

now, kena la fikirkan masa depan...hahahaha




4 org kwn gapil on "its my day"

~ Le3n's diari ~ on Monday, July 11, 2011 11:23:00 AM said...

ala-ala budak buchuk siannye die...tapi akak wish kan kat ko...pasal adiah yang ko mintak tu akk nak bagi la...tapi lewat sikit.... la....jaga irfan tu kire hadiah gak ape....hehehehehehe....hurm pilih la dia punye kod...t akk order kat blog yg ko tunjuk tue...

miszgarfien on Monday, July 11, 2011 1:25:00 PM said...

ya nak yg warna hitam jalur halus...akk tgk kat fb dia pun ada..jalur halus tau..xnak jalur lebar

miszgarfien on Monday, July 11, 2011 1:25:00 PM said...

ya nak yg warna hitam jalur halus...akk tgk kat fb dia pun ada..jalur halus tau..xnak jalur lebar

miszgarfien on Monday, July 11, 2011 1:26:00 PM said...

ya nak yg warna hitam jalur halus...akk tgk kat fb dia pun ada..jalur halus tau..xnak jalur lebar

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal