Friday, July 22, 2011

diary miszgarfien


semalam bgtau kat en.pelangi yang ein demam makin teruk...petang tu dia dah marah2....adeeeh...ye la, ein ada panadol tapi pegi bagi pegawai lak..dah pegawai pun demam, nak buat camne kan...pastu kena la ceramah sedas dua dari en.pelangi

malam tadi dah tak boleh tidur sebab selsema..asyik bersin dan hidung tersumbat je....terus en.pelangi bagi kata dua "esok pagi pegi klinik dia temankan" adeeehh..tak boleh nak lari dah

actually, ein takde rasa demam sangat...ein still boleh bangun and drive pergi keje...selalu kalau ein demam, memang tak terbangun...then my sis lerr yang jadi mangsakan....hehehe

pagi tadi sampai opis awal...lepak dalam kete..mata rasa pedih sebab panas dalam...sementara tunggu en.pelangi habis shif, lagipun klinik tak buka pagi2...hehe

hajat di hati nak ambik time slip je...sekali, ambik kau...doktor bagi mc terus....ni semua sebab temperature ein tinggi...cecah 38C...tapi ein rasa macam ok je...demam panas dalam lagi...en.pelangi leh bantai gelak kan ein sebab suara ein dah sengau....hampeh betul tau dia tu

btw, thanks ye en.pelangi sebab temankan ein pegi klinik and belanja breakfast...sorry tak dapat nak habiskan mehun sup tu sebab dah rasa nak termuntah...

jangan fikir ape2 ye....tiada apa2 dengan en.pelangi....ein happy kawan dengan dia...ok la, ein ngantuk dah ni makan ubat...

sian mak ein takleh nak tolong...esok ada kenduri...ein dah janji nak buat kek dengan dadih...sekarang ni, ein duk berselubung je la... 

=(



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal