Monday, August 29, 2011

diary miszgarfien


en.pelangi dah gerak balik kampung lepas berbuka tadi....excited kemain lagi dapat balik kampung...katanya jalan tak jammed...alhamdulillah....semoga en.pelangi dan abg long selamat sampai ke kampung halaman hendak nya

hurm....ada maksud yang tersirat...terpaksa berjauhan dengan en.pelangi selama seminggu....yup...seminggu tu...selalu tu memang berjauhan gak dengan dia...tapi, atleast sekurang2 nya ein tau dia masih ada di KL...

for sure la masing2 busy dengan family kan...lebih2 lagi en.pelangi tu ikut dan dia je nak msg bila, nak call bila...nasiblah dah terbiasa dengan semua ni...takde la termakan hati ke ape kan...

tak rindu ke nanti??? hahahha...maunya tak rindu..but, kami lebih selesa macam ni...biar la rindu tu menggunung...rindu itu sesuatu yang menyakitkan tetapi sebenarnya ia sesuatu yang sangat2 indah...rindu tu la yang akan menguatkan lagi sesebuah perhubungan tu

en.pelangi, awak ada bgtau kan yang awk nak buat sy jadi terlalu rindu kat awak kan....then, ni la masanya...i admit it...i miss u so much...

nasib baik la en.pelangi tak tahu wujudnya blog ni...kalau x, kompem ein kantoi dengan dia...selalu bila dia tanya rindu ke tak, ein akan jawab TAK....hahahha,....sape yang rindu kat dia....keh3....

yup, kali ni ein sukar untuk mengakui apa yang ada dalam hati ni...tapi, ein tau....dia tau apa yang ein rasa kan, apa yang ein hide kan kat hati ni..tak perlu banyak bicara...dia tau semuanya...





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal