Thursday, August 18, 2011

diary miszgarfien


past is past

hehehe....bermadah la pulak....blog ni asyk terabai je kan....nak buat macam mana...ein belum ready nak berkongsi kisah dongeng hati ein kat sini....kih3...kang asyk kena bahan je..biar la wat masa ni hanya menjadi rahsia ein bersama seorang adk dan seorang kwn baik ein....cukup hanya mereka je tau...

ein tak pasti sama ada mr.N baca blog ni lagi atau tak...buat masa ni, syukur la sangat2 ein dah mampu buang sedikit demi sedikit kenangan tu....bukan buang terus...kenangan tu tetap akn ein ingat..pengalaman yang terlalu banyak mengajar ein...cuma, ein dah boleh meneruskan kehidupan ni...alhamdulillah....rindu sikit2 tu normal la kan

lain macam la pulak entry kali ni...keh3...dah tak payah nak teka2...takde ape2 yang terjadi dalam life ein sekarang...benda yang tak best adalah...tapi malas la nak share kat sini..lantak budak tu la...ein tak rugi ape2 pun..tapi disebabkan budak tu, ein lak yang kena ceramah >_<"

abaikan sudaaahhh

raya??? xde mood la....nak shoping ape pun tak tahu....rasa macam hari2 biasa je...hehehe...duit raya??? harap maaf lah...tahun ni takde pemberian duit raya....padan muka adk2 n ank buah ein yang 2 orang tu....keh3.....sila paw pak haji ye....tu pun kalau dapat la :P

nak taip ape lagi ye...cukup2 la dulu takat ni...belum sedia nak share ape2 lagi

daaaaaa




2 org kwn gapil on " "

HH on Friday, August 19, 2011 6:31:00 PM said...

Datang. Baca . Dan Cuba Memahami :)

miszgarfien on Friday, August 19, 2011 8:09:00 PM said...

HH....

semoga selamat memahami ape yg ein cuba sampai kan....hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal