Saturday, August 27, 2011

diary miszgarfien


sekejap je dah nak habis ramadhan kan...rasa macam baru je beberapa hari start puasa....tau2 lagi 3 hari nak raya dah...persiapan raya kawan2 sekalian camne...ein takde buat persiapan apa pun...tahun ni kena jimat sangat2 sejak ada mr.N...last year boleh lagi bershopping sakan and bagi duit raya kat adik2 sedara...nampaknya, tahun ni tiada rezeki diorang

hujung2 ramadhan ni, gastrik ein makin teruk...mana taknya, time berbuka, ein tak makan sangat...memang takde selera sebab rasa penat sangat...then, kadang2 ein terus tidur...kadang2 sakat anak buah ein...sahur, memang ein tak makan apa2...just minum air kosong segelas je...sampai kan en.pelangi bising dah ein tak sahur...sory ye dear...ein memang degil sikit...

badan pun dah makin susut...seluar2 lama semua dah boleh pakai balik...tapi, harapnya lepas raya nanti jangan tak muat balik dah la...hahaha...

ein malas nak buat ucapan raya boleh tak...bukan nya ada yang baca pun kan....hahaha, nasib la ye





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal