Wednesday, August 24, 2011

shopping time!!!

diary miszgarfien



penat gilos kot.....muahahahaa......daku baru balik dari sogo.....mood untuk bershopping sudah datang...giler tak giler la kan pergi sogo time rehat sejam je...ekspress tak ein shopping...

hajat di hati nak beli sandle...sandle tu mmg ada..tapi apa yang ein nak dah takde saiz...kalau ada, tinggal yang display je...tak nak la kan

ein grab handbag sampai dua...muahahahha....murah kot...dua handbag cuma rm99....dapat lak ape yang memang ein cari..memang tak lepas kan la..terus sambar...sekarang ni ein memang giler handbag la

nanti nak pergi cari sandle tu kat tempat lain lak..nak juga sandle tu...hehe...akan ein cari sampai dapat...

ok lerr...ein dah kepenatan sangat2 ni...mahu berehat2 goyang kaki di opis boleh??? keh3


 





0 org kwn gapil on "shopping time!!!"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal