Friday, September 23, 2011

dia sangat ohsem, smart, gorjes, bergaya, kacak dll

diary miszgarfien


salam pagi jumaat


mimpi ape la ein pepagi buta ni dah duk menaip kat blog comot...di pagi jumaat lak tu..huhu..takde ape pun...tetiba je rasa nak menaip

alkisahnya...................semalam adalah hari down bagi ein...memang tension sesangat2...diorang kat opis ni pun perasan ein dah tak boleh nak kawal tension tu...tapi, ein masih boleh fikir lagi...takde la lepas kan tension tu kat diorang...kang tak memasal ada yang masam muka lak

so, yang jadi mangsa nya en.pelangi la.....ekekeke...tapi dengan dia, automatik ein jadi sejuk...takde rasa nak marah2...boleh gelak2 lagi tu...sampai dia tanya, awak ni tension ke suka....muahahaha...kata tension tapi boleh bantai gelak2

atleast ein tau, dengan cara camtu ein dapatlah kurang kan rasa tension tu sikit....but, still.....mood ein still lagi tak boleh up...sepanjang hari ada je yang tak kena....even lepas maghrib tu buat therapi *window shopping* kat jusco pun, still i cant smile

cuma satu je yang buat ein terlebih extreme semalam...........muahahahaha...im in love with................errrr, ok fine...dia sangat ohsem, gorjes, hensem, smart....perrgghhh.....wa tangkap lentok dah sama dia...balik rumah siap ngadu dengan en.pelangi cakap ein dah jatuh cinta dengan 'itu'....kah3

sorry en.pelangi, saya terpaksa curang dengan awak kali ni...hahahaha....saya tak mampu menahan getaran di jiwa ni...dia sangat2 mempersonakan saya...dia buat saya betul2 jatuh cinta la....

nak tau ke ein jatuh cinta dengan siapa?? ein jatuh cinta dengan MYVI EXTREME 1.5 SE yang warna yellow tu..........siyes weeiii, sangat2 smart...tengok dalam gambar dengan real, jauh beza...sampai malam tadi termimpi2 kan en.extreme....adoooiii...terpaksa mendua dan memadukan en.pelangi...boleh dia kata, tukar je la kalau dah jatuh cinta dengan en.extreme...muahahahaha...ingat senang2 ke nak tukar

hehehe....now, mata dah jadi panda sebab minggu ni tak cukup tido...mana taknya, duk bergayut je dengan en.pelangi....alolololo, tak tahu la nape tetiba rindu macam ni...maybe sebab dia selalu buat ein ketawa n tersenyum kot...



2 org kwn gapil on "dia sangat ohsem, smart, gorjes, bergaya, kacak dll"

butterfly on Friday, September 23, 2011 9:51:00 AM said...

mmg lawa seyhhh...


rasa nak trend in je myvi skrg ni.. nak beli yang xtreme tu...

miszgarfien on Friday, September 23, 2011 9:59:00 AM said...

butterfly...

tau xpe...smart kan...ohsem gilerr...kalau ikutkan nafsu ni, nak je trade in mr.N tu dgn en.extreme...tergoda habis dah ni

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal