Wednesday, October 5, 2011

diary miszgarfien


huuuuaaarrgghhhhh

hoooiii, ngantuk plus bosan...nasib baik tak lapar sebab dah beli siap2 pagi tadi...kalau tak, kompem kebulur harini...mana taknya....semua orang takde kat opis

sorang mc...sorang hospital...sorang exam...sorang pergerakan...3 orang kursus...maka dengan itu, tinggal la daku dengan man sahaja...tapi man dengan fahmi suka lepak dalam stor...ekekeke...stor tu dah macam opis diorang...nak hilang kan bosan, dengan ein sekali join diorang dalam stor...hehe

malas nak stay kat meja sebabnya..........................kusut + tension....telinga ni tak tahan la nak dengar orang merungut2....uiiikksss, tak baik tau ;P

ein punya part keje senang je...time busy, memang ein busy sangat2...tak boleh kacau...tapi bila dah selesai, macam orang blur lak sebab nya tak tahu nak buat ape...kui3...jadinya, pergi la kacau kawan2 yang lain tak pun bertekak dengan penyelia...hahaha

ok ye...mahu tido sebentar...daaaaa



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal