Monday, October 17, 2011

isnin yang sangat2 stress

diary miszgarfien



HUUAAARRGGGHHHHH

bertukar jadi incredible hulk boleh tak...........aaarrggghhhh.....harini penuh dengan tekanan...status kat fb and twitter memang emo memanjang....tapi tak boleh nak luahkan lebih2....sebab terikat dengan sesuatu....tension tahu!!!!

dari pagi sampai petang, still with the same issue....WTH betul la....kenapa nak kena ada gap2 bagai....nasib la belah petang terasa aman sikit....tapi belah pagi, memang membuatkan semua orang rasa terbakar kot....benda kecik nak di besar2 kan....bahagia sikit minggu ni mulai esok sebab orang tu takde.....bahagia giler

bukan la kami nak jadi kurang ajar ke, memberontak ke, melawan ke....tapi siapa yang mula kan isu ni dulu....enough is enough la....kitorang pun tak heran...nak sangat kan....esok semua kena keluar, kerat sorang sikit bawa ye....sebagai tanda kenangan...kami tak heran

we know that we are still freshie....baru setahun jagung....tak boleh nak lawan yang senior kan....but, can u give some respect to us as a human....jangan la buat kami macam takde perasaan...tau la kami ni takde hak untuk bersuara...sikit2 masuk dalam rekod....fuck 

ein rasa ein nya stress dah tahap maksima sekarang ni...serius, rasa nak take a leave for a week...sehari dua apa barang kan...seminggu la baru bahagia.....ein tau dalam seminggu dua ni memang perangai ein lepas laku je...kadang2 cakap pun tak fikir dah...tekanan perasan + tekanan mental + tekanan jiwa....haaaa ambik kau!! 

sorry for the some word yang ein guna kan agak tidak baik...cuma perasan ni dah tak boleh nak bendung lagi....

tu belum lagi masuk dalam kes gangguan....bangang!!! kalau la ein boleh dakwa, memang ein dah dakwa....cuma takde bukti...

sakit jiwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



*p/s : esok nak bawa headphone
nak elak kan telinga ni bernanah
and, tambah dosa





0 org kwn gapil on "isnin yang sangat2 stress"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal