Sunday, October 16, 2011

diary miszgarfien


salam ahad


rasa nak sambung gulem3 je time ni....tutup lampu kompem sampai ke petang pun tak kan sedar....sebabnya, bilik gelap macam waktu malam...terbaeek

semalam hari melipat kain yang menggunung...then today hari membasuh baju yang membukit...petang sikit nak bawa mr.N pergi groomimg....paw member yang buka car wash...terbaeek

sebenarnya..............ada sesuatu yang merunsingkan hati dan diri ein....dah 3 minggu kot benda ni berterusan....risau pun ada kadang2....tapi, selalu fikir positif je...sebab takde rasa sakit ape2 pun....tengok la nanti camne...if berterusan, baru la fikir nak pergi check ke tak....takuut wuuuuuuu...hope takde ape2 la




4 org kwn gapil on " "

Abg Din on Sunday, October 16, 2011 8:05:00 PM said...

susah hati.... jgn share sorang2.... tak baik!

pinn pinn ponn ponnnn

miszgarfien on Sunday, October 16, 2011 8:17:00 PM said...

abg din....

hihihi....dh share ramai2 la ni...

tin tinnn

Baizura Khosaini on Monday, October 17, 2011 3:34:00 PM said...

wah! ko dgn N lagi ke?ape cite ni?xphm la status.hukhuk

miszgarfien on Monday, October 17, 2011 3:45:00 PM said...

zura....

dh xde ape2 lagi...tp entah la...susah nak lupakan dia...melekat kat hati ni haa

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal