Sunday, October 2, 2011

diary miszgarfien


salam hari minggu



sekarang ni, ein lebih suka mengambil cara mendiamkan diri....tidak menceritakan kepada sesiapa pun....berdiam itu lebih baik....if dah berat sangat ein rasa kan, kepada aishah la ein akn luahkan....itu pun, ein rasa kesian gak kat dia...tentu dia pun punya masalah sendiri...bersusah payah dia membuat ein ketawa dan tersenyum di saat ein berduka

ein tau, tiap kali ein ada masalah, dia akn ubah topik...mula la adengan merapu dia...ape2 pun, ein bersyukur punya kawan seperti aishah...

takde dugaan dan cabaran, bukan kehidupan la namanya...dengan adanya dugaan dan cabaran, hidup ini lebih bermakna dan kita menjadi lebih matang serta dewasa

kalau dulu, ein lebih banyak sharing kat sini...tapi, sekarang ni ein rasa lebih baik ein pendamkan sahaja....kalau dulu, ada la juga tempat untuk meluahkan...tapi, diri ein lak di tuduh dengan macam2....so, better ein macam ni je kan...

tenangkan hati dan jiwa ein dengan cara ein sendiri....takde la ein menyusahkan sesapa kan....that much better

no matter what happen, face it with your smiling






*sungguh aku rindukan mr.N
aku tak dapat nak terima sesapa 
dalam hati ni selain dia
hanya dia






4 org kwn gapil on " "

Baizura Khosaini on Thursday, October 06, 2011 12:01:00 PM said...

einnnnnnn aku rindu kau!seronok dapat jumpa kau aritu kat s.alam.heee

miszgarfien on Thursday, October 06, 2011 12:34:00 PM said...

zura.....

rindu ko...huhu...entah bila la leh jumpa lagi kan...suka dengar ko cerita2...best2

Baizura Khosaini on Thursday, October 06, 2011 1:28:00 PM said...

Aku baru hendak menceburkan diri dalam berblogging ni.aku mahukan support dari ko.huhu.btw,aku dah pindah PJ ni.ada aku inform x?kalau gi kl roger2 lah.eh.

miszgarfien on Thursday, October 06, 2011 3:31:00 PM said...

zura....

hehehe...boleh je...aku sentiasa support ko..best tau kalau ada blog ni...mcm2 boleh buat..leh dpt kwn baru..hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal