Tuesday, November 1, 2011

1-11-11

diary miszgarfien



welcome Novermber

harini 1-11-11...bermulanya hari pertama untuk bulan november iaitu bulan kedua terakhir dalam tahun ni.....sekejap je dah nak hujung tahun kan....

bulan november ni juga bermaksud, genap la setahun ein tanpa mr.N.......tarikh spesifik memang ein tak tahu...tapi yang ein ingat last year ein outstation ke langkawi..balik dari langkawi tu terus kami macam ni...wuuuuu.....dah setahun...sekejap je kan masa berlalu...hari2 nampak dia on9 pun dah buat ein ceria..weeeekkkkss

selama setahun ni juga hati ein masih pada dia....cuba menerima orang lain tapi tak boleh...cuba memberi ruang pada yang lain, pun tak boleh juga...ape pun tak boleh...tak tahu la...lebih senang sendiri macam ni...kih3...

so, ein berharap kehadiran bulan november ni akan lebih banyak membawa kegembiraan dan kebahagiaan buat diri ein....tidak mengharapkan kehadiran someone pun dalam hidup ini cuma lebih mengharapkan kebahagiaan dalam melalui hari2 yang mendatang....itu je

cuba untuk elak kan tekanan di opis ni...itu yang lebih utama..wuuuuuu...ye la, jiwa ein lebih suka keje luar..sekali hambik kau..kena keje duduk terperap dalam opis...memang meroyan je la kan...hek3...

ok dah..cukup dulu...kat opis takde bekalan elektrik lak pagi ni..saje nak bagi ein duduk goyang kaki...lebih baik ein publish cepat2 entry ni sebelum ups ni berbunyi kehabisan nyawa...keh3

daaaaa



0 org kwn gapil on "1-11-11"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal