Friday, November 11, 2011

11-11-11 hate this date

diary miszgarfien


i will never forget this date.....damn....huwaaaaa :(

benci...benci....benci

kesian mr.N ein tau...semuanya salah ein...tu la, cuai lagi....kan selalu beringat....nak turun tu, ambik side betul2...pastikan belakang tu lepas....huwaaaaaa :(

masa balik tadi, mr.N bersagat dengan dinding...eh dinding ke....bukan....tiang...entah la...tak tahu nak kata ape...klau macam parking bertingkat kan ad lorong untuk turun and naik kan...haaaa, ein kena kat situ la...masa nak turun tu....memang tak perasan langsung yang body belakang rapat sangat ke dinding....pastu, ape lagi...dengar je la bunyi dentum...sob3 :(

member dalam kereta nak bagitau tapi tak sempat...memang tak budget langsung sebab body depan dah elok je lepas....malang memang tak berbau :(

walaupun macam tak seberapa nampak sangat kesan sagat tu, tapi....................hati ein tetap tercalar....robek habis dah hati ni....pintu belah bawah tu terkepak sikit....nampak la juga  macam terkeluar...then bawah tu berlekuk2... :(





balik rumah kena marah dengan abah lagi....abah kata boleh hantar kedai untuk ketuk, then spray cat sikit and polish :(

sian mr.N...KALAU lah boleh diundur masa.....nak ambik gambar tapi sampai rumah dah gelap....

sedihnya mengenangkan mr.N yang dah tak encem lagi....dah berparut :(





6 org kwn gapil on "11-11-11 hate this date"

Aini on Friday, November 11, 2011 11:29:00 PM said...

same with me... 11.11.11 yang malag.. sdihnye

miszgarfien on Saturday, November 12, 2011 3:36:00 PM said...

aini...

awak kenapa

katak© on Sunday, November 13, 2011 4:39:00 PM said...

eh? hari ni kita pegi makan mekdi kan? ala. jgn jumpa kita la, nnti malang. :(

miszgarfien on Sunday, November 13, 2011 4:41:00 PM said...

katak....

bukan la....hari yg kite pegi mekdi tu, sehari sebelum nye la...hari khamis kan...yg kena ni hari jumaat la

Baizura Khosaini on Sunday, November 20, 2011 12:58:00 PM said...

laaaa syg je kn ada sensor. Berapa pulak kena charge tu kalau hantar kedai. Next time carefull tau Ein.

miszgarfien on Sunday, November 20, 2011 1:33:00 PM said...

zura....

camne sensor nak bunyi sbb yg kena bukan blkg....tepi...lgpun time tu tgh belok...x hantar kedai lg...biar la dl...duit tgh xde

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal