Sunday, November 13, 2011

hari karnival sukan

diary miszgarfien




macam biasa la...blog comot ni update cerita ape pun, tak pernah upload gambar kan....hahaha...tuan blog ni tak suka bergambar dan sangat malas untuk ambk gambar....sekian


hihihihi.....


semalam kena paksa rela menghadiri aktiviti karnival sukan untuk jabatan logistik....suka tak suka kena la juga pergi...nanti kalau tak pergi dapat surat cinta lak...oh no no...tidak la untuk buat kali ke2 kan....so, gagah kan diri bangun macam pergi kerja hari biasa....gggrrrr....dah la semalam hujan...syok tu kalau tido....tapi apakan daya...kena bangun, pegi mandi then bersiap

ambik kawan kat shah alam then terus shoot ke opis...janji dengan dak2 lain pukul 730 kat opis..nak konvoi reramai sebab ein tak tahu jalan nak ke tempat karnival tu....hehehe....ada 4 buah kereta semuanya...sampai kat sana, masih belum ramai orang yang datang...so, pergi beraur dulu untuk pendaftaran, anmbk no bertuah n teka jumlah kacang....pastu baru boleh breakfast....nasi lemak tuu....nyuuum3

acara belah pagi di mula kan dengan senamrobik n poco-poco.....kah3....tak pernah2 ein buat poco-poco tau.....tapi nasib ein sangat2 baik...sebab nya pagi smlm hujan, so poco-poco cancel...kui3...then, di teruskan dengan timbang bola takraw, and bola bulat...x igt ape nama game tu

di sebabkan dua game ni cam tak seberapa best, so kitorang decide untuk masuk dalam bangunan untuk tengok acara2 lain...nak bagi support kat team IT yang masuk bertanding....tengok dak2 laki lawan dart....alhamdulillah, menang dapat hadiah....yang paling best, time sokong team pingpong.....wooooowoooo......gamat giler kot...kalau ada pertandingan bahagian mana yang paling havoc, kompem IT menang....keh3

sampai sakit2 tekak dah kitorang ni jerit2 bagi sokongan kat team pingpong....sampai bos pun geleng kepala tengok gelagat anak buah....hahahha..walaupun team IT tak dapat johan utk pingpong single n beregu, but its ok....kami enjoy

dalam pkul 12 lebih tu, game pun habis...then ada cabutan bertuah..macam biasa la no ein tak pernah nya bertuah kan....hahahha...teka kacang pun tak kena...beza sikit je...masa nak bagi penyampaian hadiah tu, ein dengan kawan kena jadi tukang bagi hadiah kat bos2 utk diorg bagi kepada pemenang....aiiisshh...tak memasal la pulak kan....dah la semalam comot je....isshhhh...

lepas di umumkan juara kesuluruhan, semua bergegas menuju ke khemah utk lunch....nyum3...perut dah lapo kan...belasah je la ape yang ada....kui3....penat sangat2 kot semalam...walaupun tak join ape3 game, tp memang penat la...penat bersorak...tenaga dah habis...balik pun jalan jammed....sabo je la

ada orang ajak ngedate pun, terpaksa tolak.....sorry, im not ready for it...sekadar berkawan boleh la ye.....ehem.....lepas hantar kawan balik shah alam, cuci2 mata ronda tasik jap pastu terus shoot balik rumah....sampai rumah ape lagi...terus lebur la ZZzzzzz

tau tak ein tersedar waktu bila....pukul 4pg....memang terbaik la....hahahha...dari petang pukul 3 lebih ein tidur, pagi tadi baru bangun...penat macam buat kerja berat kan...kui3





0 org kwn gapil on "hari karnival sukan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal