Tuesday, November 29, 2011

mangsa dera yg kepenatan

diary miszgarfien



di sebabkan harini daku bercuti....dalam kepala ni dh set macam2 untuk di buat...last2 semuanya enrah kemana...lain yg di rancang, lain yang di buatnya

hajat di hati ambik cuti harini nak kemas bilik...dh macam ape je....aisshhh...daku pun dh rimas...tapi di sebabkan dah lama tak manja ian mr.N so pagi tadi decide nak buat rawatan spa kat dia...hek3...sengal nya ein

giler lama daku buat rawatan spa kat dia...dh la ada parut yg merunsingkan hati ni...tunggu my daddy balik la nnt baru rawat parut mr.N tu....standby je la dengan ongkosnya..wuuuuuu

lepas zohpr n siap2, terus pegi ambk my prince...nak bawa princess tapi dia x bape nak sihat lagi..so, tinggalkan je la dia kat rumah pengasuh


bila suruh senyum, tu la rupa dia...buat2 sepet mata...baget comey ke bang....weeekksss......muntah cikya....hahahaha

semua ragam dia berjaya di patahkan...hebat x makcik kesayangan dia....bila dia rasa penat, mula la dia minta dokong...jalan nak selamat, bawa dia pegi duduk kat kerusi...nasib la jusco provide kerusi banyak2..



balik sampai rumah terus flat...hahaha...punya la dia beriya2 cakap taknak tido...sebabnya nak pegi ambk si adk....susu pun dia x minum...cian nya dia...kena dera dengan makcik dia ye...



2 org kwn gapil on "mangsa dera yg kepenatan"

Cik Aishah Zakaria on Tuesday, November 29, 2011 9:58:00 PM said...

aku nak jadi gepren anak buah ko leh?hahaha

miszgarfien on Wednesday, November 30, 2011 10:06:00 AM said...

Eyca....

Bhahahahaa...weeekkksss.....ko x cukup syarat

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal