Monday, November 7, 2011

rindu zaman form 3

diary miszgarfien


tetiba je ein teringat kat zaman form 3....rasa rindu la pulak...zaman ein jadi budak nakal...hik3...yang sebenarnya, ein rindu kan kawan2 masa tu...ein lebih ramai kawan lelaki masa tu...kawan perempuan kureng sebab nya semua jenis tikam belakang...dan sebab tu juga, sampai sekarang ein takde kawan perempuan sangat kecuali yang betul2 bergelar kawan baik ein

bila time2 camni, mula la teringat kat setiap orang....wafi, iqbal, bangchik, kuding, awal, anuar, zaidi, dan ramai lagi la....diorg ni la yang mewarnai hidup ein...paling rindu kat iqbal...mana entah dia hilang after form 3....tak pernah dah jumpa dia lepas tu....macam wafi, bangchik, kuding, zaidi tu ada la gak jumpa....zaidi satu kampung dengan ein....dia dh kahwin pun haritu....sorry, ein x attend wedding kamu

bangchik pun dh kahwin rsanya...sebab masa dia tunang tu dia jemput ein...kuding pun rsa2 mcm dh khwn kot...kuding, aku rindu kat ko la....lama x keluar dgn ko...hik3....wafi, last jumpa masa ein kat uniten...dia la peneman ein di kala ein bosan...rajin dia bawa ein keluar...muka dia kan, sama macam shawn bahrin...penyanyi zaman dulu...kat sekolah pun panggil dia shawn gak...hehe...kat kamu pun, ein rindu juga....

wafi still macam masa sekolah dl...masih lagi malu2 bila berdepan dengan ein...nape entah dia segan2 dengan ein....ein pun xtau...hehe...awalludin, musuh wafi....keh3...kelakar tau diorg ni...pernah la ein nak face to face kan diorg ni, tp masing2 siap ugut taknak kawan ein...ein harap sengketa antara kalian boleh di leraikan....tak gentle tau korang gaduh sebab perempuan sebab ein

diorang ni tergolong dalam kalangan dak2 nakal kat sekolah...berapa kali entah kena naik stage sebab kes gaduh...sampai jadi kes polis...nasib la ein tak kena soal siasat kan...just guru2 je la yang bertanya...adalah kes nya....ngeeeh3

guys....where ever you are, im praying for your safety and hapiness....i miss the memories...banyak pengalaman yang indah tercipta saat tu kan...dan ein tak kan lupa kan korang....rindu korang sesangat2...hope, i can see u all again...one fine day...insyaallah




4 dari mereka
pernah meluahkan
perasaan




0 org kwn gapil on "rindu zaman form 3"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal