Saturday, November 19, 2011

diary miszgarfien


salam


minggu ni betul2 buat ein rasa penat sangat2....last week sabtu pun kena datang hari sukan.....then this week, kena keje...........siyes penat sangat2...sepanjang minggu ni kena ngadap skrin komputer tanpa henti....tak cukup kat opis, sambung kat rumah

datang keje awal2 sebelum pukul 8 terus buat keje....makan minum buang air semua tolak tepi....memang tak bergerak la...then hanya kedengaran bunyi orang menaip kat keyboard je....bila masing2 dah stress, dengar la masing2 mengeluh, buat lawak, meroyan...macam2 la

isnin ok lagi..keje relaks...then hari selasa, ada meeting dari pagi sampai petang....lemau jap duk dalam bilik meeting tu...then, start rabu la..kena menaip or key-in data 60ribu..due date adalah isnin depan.........aarrgghhh, memang tekanan sangat2

data hari rabu dah siap...ingatkan boleh goyang kaki....sekali hambik kaww....hari khamis tengahari dapat data yg lagi tebal nak kena key-in.....memang meroyan habis la....

before terlupa....hari khamis tu kan result upsr keluar....adk bongsu ein dapat 5A.....alhamdulillah...memang tak sangka langsung....sepatutnya hari khamis tu ein tak boleh balik awal....tapi di sebabkan nak sambut kejayaan adk, ein balik gak la pukul 5 tapi.................dengan bawa balik keje.....pukul 2pagi pun still ngadap lappy

pagi jumaat sambung buat kat opis sampai petang...balik lewat....samapi rumah memang dah penat sangat2....terus tidur dengan berbaju keje....pagi tadi bangun segar sikit....gerak pegi opis...sambung key-in data lagi

ni pun ada lagi seribu lebih data tak siap lagi......badan ein dah sakit sangat2....mata dah pedih....sob3....jap lagi nak sambung buat keje...ambik feel jap

ok la...daaaaaaaa....dah tak larat sangat ni







0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal