Saturday, November 5, 2011

salam Aidiladha......Finally!!

diary miszgarfien


selamat hari sabtu...

esok kita akan menyambut Hari Raya Aidiladha......siapa yang ada buat ibadah korban, sila angkat keyboard anda....hik3.....camne dengan persiapan korang....meriah tak....yang pulang ke kampung halaman tu, berhati2 di jalan raya....ingat orang2 tersayang....kena banyak2 bersabar kalau jalan jammed



hurrmmm...belajar dari sesuatu perkara baru2 ni....rasanya harus lah di jadikan pengajaran buat diri sendiri....ngee....next time, jangan stalk life orang lain if taknak hati terluka or sakit hati....bila stalk and then terjumpa something, mula la hati tu tercalar kan kan....

tapi, cuba kita pandang dari sudut positif...ada kebaikan nya juga....atleast kita tau keadaan sesorang tu macam mana kan.....

ok...from that day, set dalam minda, everything is over...done...enough...wuuuuuu....agak2nya kali ni berjaya tak ye ein lakukan....ngeeeh3....hopefully, berjaya la.....sebab, i knw that he found some1 better than me...and that girl, really2 match with him....she's beautiful, nice, sweet....im praying for your happiness...

finally.......ein mampu bercerita hal dia tanpa rasa sedih...im smilling yaawww.....hik3....im ready to let him go....insyaallah....kebahagiaan dia, adalah kebahagiaan buat diri ein juga..im happy for u...so dear, if that girl is your choice, semoga berbahagia....even i dont know her, but i can feel that she's a good person....

lega nya ein rasa sekrang ni...i dont know why i feel like this...yaaawww....hahahaa....ein pun tak tahu siapa girl tu dalam hidup dia....tapi, mesti la someone special kan..kalau tak special, tak kan la sampai subscribe page girl tu....hik3.....im a stalker....

weeeeeeeeee......finally........alhamdulillah....insyaallah...i can move on after this....hopefully takde la lagi episod hati terluka....hahaha....tapi ein tetap takde rasa nak cari pengganti lagi buat masa ni....hek3.....tapi dalam hati selalu je doa kalau boleh, next year i can change my status....but, with whom???? hahahaha....berangan tak sudah....

till then...daaaaaaaa





4 org kwn gapil on "salam Aidiladha......Finally!!"

butterfly on Saturday, November 05, 2011 10:00:00 PM said...

i'm also in ur shoes...

just move on..life is cycle..:)

miszgarfien on Saturday, November 05, 2011 10:24:00 PM said...

butterfly.....

after a year....alhamdulillah...rasa lega sangat2 :)

Cik Aishah Zakaria on Sunday, November 06, 2011 8:18:00 AM said...

tu la...cakap aku xnak dengar...padan muka..hahaha...;p

miszgarfien on Sunday, November 06, 2011 9:23:00 AM said...

aishah....

hahahaha.....macam la ko x kenal aku kan....but, finally im soo happy..no more crying..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal