Sunday, December 4, 2011

December yang busy

diary miszgarfien



salam hujung minggu

lama lak biarkan blog ni terbiar...ampun ye diary comot ku

seperti title diatas...jadual ein untuk bulan december ni sangat2 penuh....hujung bulan nanti baru ein ada kat klang semula....this week ein last kat klang....ok, ein bagi gambaran jadual ein ye

9 - 12/12/2011 - kedah, penang, cameron highlands

14-16/12/2011 - kota kinabalu sabah

19-20/12/2011 - sibu serawak

22-23/12/2011 kuching serawak

flight balik ke sini tak tahu lagi bila....yg ke kedah tu sebab hantar sedara ein nikah....yang sabah serawak tu atas urusan keje...tak sangka sangat2 ein dapat jejak kaki kat sana wpun bukan sebab bercuti...nak harap pegi sendiri entah tahun bila baru sampai kan...

tapi tu la.....pegi sana tak boleh nak shopping or beli ape2 ole2....sebab nya keadaan keawangan yang tak mengizinkan....nasib la gaji nanti ada bonus...boleh la...kat sana kos sara hidup tinggi...buat pejam mata je la pasal masalah kewangan tu...kui3...tak kan nak lepaskan peluang kan kan

tapi ein still akan on9 walau dimana pun....hope ada la coverage celcom di setiap tempat yang ein jejak....kalau x, memang tak berupdate la semuanya....

so.......no kirim2 air liur ye kawan2 sekalian....

doa kan perjalanan ein selamat pergi dan balik ye




p/s : semangat x ein dh siap packing beg




0 org kwn gapil on "December yang busy"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal