Thursday, December 22, 2011

high fever in kuching

diary miszgarfien


semalam, 21hb pukul 12pm kami terbang ke kuching for the last destination...flight delay dr pukul 10am...but its ok....penerbangan ambk masa 1jam15min dr miri...

masa dlm flight lg dh dpt rasa kan ada yg x kena....menggigil tetiba....tekak dh rasa sakit dr p gi lagi..turun je dr flight, sah, kompem......daku demam....demam panas....kedatangan ke kuching di sambut dgn high fever...mmg slalu kalau dmm, mst dmm panas

lepas sampai tu terus buat keje...nsb baik kena kat opis...kalau kat stor mmg terus pengsan...malam tadi yang x tahan sgt dh...terpaksa susah kan man dgn cikdin minta diorg belikan air mineral...dh la hujan..diorg pun penat...tp kerana rasa tanggungjwb, diorg cari gak something utk ein buat alas perut..tgh mlm pun diorg dtg jenguk ein...

mmg malam tadi ein nangis je la....dh lerr jauh dr fmly...selalu ada mak n kkak...mak ckp, dh besar2 pun demam nak nangis lagi...tepon mak sambil nangis2

pagi tadi before gerak ke stor, singgah breakfast dl...dh kena paksa makan mee kolok special...nak order nasi lemak, x di baginya....org demam kena mkn sup panas2..dh la 1 mangkuk besar...mana la prg demam ni larat nak mkn byk2

kat stor td, semua pelik tgk ein...ye la, org lain semua panas n berpeluh2 leh lak ein lengkap berjaket bagai....mmg berpeluh la tapi ok la...cepat sihat kan...sampai tuan tegur tadi...kenapa dtg juga...dh pegi klinik ke blum...sebelum balik pun tuan pesan lagi suh pegi klinik....saya dh sihat sikit la tuan...cuma rasa x larat je....

malam ni ada dinner dgn tuan...mesti dia tny lg dh pegi klinik ke belum...ayoyoyoyo...

ok la yee...nak rehat....doa kan ein cepat sihat ye



0 org kwn gapil on "high fever in kuching"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal