Sunday, December 25, 2011

im homeee

diary miszgarfien


alhamdulillah


3.15pm ein dengan rakan yang lain2 selamat menjejak kan kaki di kl....semangat nak balik semuanya pepagi lagi dalam pukul 5 ada yang dh bgn n bersiap....flight delay dari pukul 7am ke 9am....delay lagi atas sebab cuaca n keadaan awan yang tebal serta berkabus...sampaikan crew kapal cakap ada yang delay sampai esok kalau hujan x berhenti....sob3

akhirnya.....tepat jam 1pm kami semua terbang pulang ke kl....teruja...excited...raa x sabar nak sampai...huhu....dlm flight tadi, ein tido je....still lagi belum sihat...suara pun dh rock ni...leh lak adk ein yang sorg tu bantai gelak dengar suara ein serak...sabor je laaaa..sakit tekak ni jangan citer la...still lagi rasa perit....

dh kat rumah ni, harus la bermanja2 kan.....air asam jawa pun minta mak buat kan...hik3.....badan penat, letih tapi taknak lak tido....rindu kat anak2 bulus tapi semuanya dh mati...tinggal 2ekor yg tgh tunggu masa utk meletup tu je

rindu kat prince n princess ein tu...masuk ni dh 3minggu ein x jumpa diorg....diorg balik kg...jumaat nanti baru balik...sob3....rindu laaa....4minggu la jadi nya ein x jumpa diorg

what else?? owh yaaaaaa.....

jap



jap




jap



tarrrrrraaaaaaaaa




daku yang makin chubby....huhuhu...harus la diet kan...


sabah serawak......thanks make me happy...enjoy my trip n experience at kota kinabalu, miri n kuching....insyaallah, ada rezeki nanti nak pegi lagi




2 org kwn gapil on "im homeee"

Cik Hunny Aishah Zakaria on Wednesday, December 28, 2011 6:56:00 AM said...

haha...tombam....;p

miszgarfien on Thursday, December 29, 2011 2:23:00 PM said...

Huhuhu....ko tau xpe....mmg ketara sgt kalini aku tembam....

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal