Tuesday, December 13, 2011

diary miszgarfien

salam......

harini daku bekerja setelah bercuti dari hari jumaat hingga la isnin semalam.....ceeeh, budget keje kat selangor ke cuti semalam....hahahaha....lantak pi laaa...cuti daku banyak kan

trip ke utara kali ni memang mencabar rasanya nye.....sampai ein berdiri pun tak stabil....bergoyang je.....terhuyung-hayang.....dah la perjalanan makan masa 1 hari....perrgghhh, lama gilerr kan

nak buat kronologi perjalanan, mcm x cukup masa je....huhuhu.....harini kena settle kan keje before terbang ke sabah serawak.....nasib la keje tak bape nak banyak harini.....

perasaan nak terbang????

takut kot.....sebab bukan guna air asia or mas.....guna kapal sendiri....tak boleh bawa barang banyak2.....kena limit....

kalau rajin kang, ein citer lagi la ye.....blom ada mood sangat nak update


doakan perjalanan kami selamat ye




0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal