Monday, January 2, 2012

im not ready

diary miszgarfien



bila masuk tahun baru, bermakna umur kita semua bakal bertambah lagi...so am i....yang mana birthday awal tahun tu mmg teraa sangat la....mana yang pertengahan tahun cam ein ni, kureng la sikit kan...sebab lambat sikit pertambahan umur tu

ein tahu......tahun ni umur ein nak masuk 27 tahun....ye 27......bukan 22 ye......sila percaya.....ein pun mcm x percaya je...hahahaha.....dulu ein target umur 25 ein dh khwn.....masa tu semuanya berjalan dengan lancar....tapi siapa la kita utk menentukan semua tu.....mungkin ada hikmah di sebalik kejadian tu kan

until now, im still single n im happy with it....lepas tu memang dh x terfikir pun pasal khwn or nak cari pasangan....wpun kadang ada 1 perasaan halus yang muncul dlm diri ni, ein ignore kan aje...kadang2 ein sendiri terlupa macam mana ye nak bercinta....ape nak kena buat ye...ayoyoyoyo....ape la ein ni

ada seseorang sedang menghulurkan salam perkenalan......ceeehhh, perkenalan la sangat padahal dh kenal cuma x rapat je.....he ask me to become his special one.......but.................honestly, i cant accept him.....i cant.....hati ein mmg dh tertutup....ein dh xde rasa pun nak bercinta ke ape ke...i told him, jangan mengharap dan ein pun xnak bagi harapan pada dia....xnak ada hati yang kecewa di kemudian hari........but.......dia tetap nak berusaha......what should i do????

seriusly.....im not ready to having any relationship....im not ready to have any commitment...im not ready for everything.....hati ein belum terbuka lagi.....ein dh explain kat dia pun tapi dia tetap nak berusaha......harus ke ein ignore kan dia je

ein dh terbiasa xde sesapa dalam hati ni.....so, ein jadi macam rimas la...dh la ein ni paling malas nak topup....

the main reason, he's not my taste....thats all.....im sorry....i hope he will understand n accept it...





8 org kwn gapil on "im not ready"

Cik Hunny Aishah Zakaria on Monday, January 02, 2012 2:41:00 PM said...

budget hot....hahahaha....jual mahal la kooooo....rugi laaaa....;p

miszgarfien on Monday, January 02, 2012 4:11:00 PM said...

Hahahaha...mana ada aku budget hot...kalau aku hot, perrgghh, bersusun kot....keh3....bukan jual mahal, cuma xnak ada hati yg kecewa nnt chah

Cik Hunny Aishah Zakaria on Monday, January 02, 2012 4:17:00 PM said...

eleh...jual mahal la tu...cinta tu 1 percaturan hidup...ko kena berani..bukan tak pernah alami situasi macam tu...lapangkan dada tu...jangan sempitkan pmikiran ko..sampai bila ko nak macam ni je...

miszgarfien on Monday, January 02, 2012 8:58:00 PM said...

Huhuhu...aku takut...hati aku dh tertutup...ko on9 ym...nnt aku citer psl dia...

Cik Hunny Aishah Zakaria on Thursday, January 05, 2012 6:09:00 AM said...

ym aku hampeh skrg...ntah kenapa ntah...haihhh

miszgarfien on Thursday, January 05, 2012 9:02:00 AM said...

Laaaa....patut la ko dh lama x on9......pi update ym la...

Unknown on Tuesday, January 31, 2012 3:50:00 PM said...

jangan menyebut atau mengulang lg name Mr N... Insyaallah awk akn melupekan die.from myvi hitam

miszgarfien on Tuesday, January 31, 2012 3:59:00 PM said...

En.unknown @ myvi hitam

Lupakan dia??? rasa nya sampai bebila dia tetap dihati dan ingatan sy wpun tanpa menyebut atau mengulang nama dia...hanya Allah sahaja yg dpt membuatkan sy lupa kan dia.... ;)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal