Thursday, January 12, 2012

diary miszgarfien


kenapa ye....kali ni ein memang betul2 tak boleh......xde feel la.....tapi yg belah sana, beriya2....adoooiii....

ni semua gara2 kursus induksi....kalau la ein x pegi time tu...kompem ein x kan tegur dia dan en.pelangi....dan, tentu nya ein xkan berkenalan dgn mereka kan...

dgn en.pelangi, ein rasa cam best je kwn dgn dia...seronok...nampak je pendiam tapi pandai ambk hati...pandai buat ein tergelak n tersenyum.....kalau msg dgn dia, rasa x bosan je....ada je benda yang kami nak bahan kan

tapi.....dgn yg ni, feel nak msg pun xde.....siap buat xtau je dgn msg org tu...rasa tertekan lak dgn keadaan ni....

aaiissshhh....kena cari some1 lain utk berkenalan la....x blh la camni......ein dh cuba tp, ni la hasil nya....dlm minggu ni asyk jumpa en.pelangi je....teheee..aritu tegur dia rambut pnjg, harini dh pendek rambut dia....ok, dh comey....dh x serabut lg....rindu la pulak nak borak2 dgn dia....tapi, x berani nak msg dia....xnak dlm hati kami ni ada ape2 perasaan....ye la, dia tu tunang org....nanti2 la ein tegur dia....



*mcm tau2 je ein teringat kat dia....alih2 en.pelangi msg daku...hik3*




0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal