Tuesday, January 31, 2012

product cosway

diary miszgarfien


sape pernah cuba product cosway??? x kisah la product penjagaan diri ke, product cucian ke, barangan yg lain ke....ada ke yg pernah guna

kalau dlm rumah ni, mak la yg paling banyak guna barang2 dr cosway....sabun basuh baju, shampu rambut, pencuci lantai, product minuman, vitamin semua la dari cosway....ein slalu cuma beli barang2 mcm botol air ke, tuppaware ke....hihihi...kdg2 dak opis kirim beli barang....

baru2 ni, ein saja la nak cuba set mandian dari cosway....sebab rmai yg cakap bagus....igt nak beli yg set blossom tu tapi nanti2 la dulu....set tu wangi wooo....harini ein cuti so, mari la merasmikan set shampu yogurt n body scrub


wangiii woooooo shampu n body scrub ni....mmg terbaik la....rasa mcm nak mandi lelama je....sebab bau dia mmg best sgt2....shampu yogurt tu mmg lembut je kat rambut...dh nama pun yogurt kan....nanti nak beli scrub muka lak....nak beli set penjagaan muka, mcm x de yang berkenan....mahal tu mmg la...tapi ein ni bukan jenis yg mekap kan....just guna toner n bedak je

tapi........yg set blossom tu, betul2 menggoda hati daku....wangi....ada body wash, body scrub, lotion....tapi biar ein habis kan dl shampu n body scrub yg tu.....nak tgk hasil shampu yogurt tu dl....kalau ok, akan kekal kan....hihihi....wangiiii





0 org kwn gapil on "product cosway"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal