Wednesday, January 18, 2012

diary miszgarfien



sekarang ni, xtau la nape perasaan nak wat keje tu dah xde....bukan la xnak buat keje lgsg....cuma ada 1 part keje tu je yg selalu buat ein badmood

wpun bukan keje hakiki, tapi boleh je nak buat....dapat ilmu pengetahuan kan.....cuma.......bila tiap kali kita buat, tiap kali tu la ada je yg x kena.....padahal dh ikut semua format n cara yang dia nak...kalau x dua kali ubah, mmg x sah

bila try utk pertahan kan, ckp kita ni salah

.

.

.

.

.

.

ok dh bengang!!!! punya la pnjg ein taip tadi tp x save......ni semua gara2 brukband yg dh limit.....geram nyeeee....mmg bertambah2 geram dh ni.....makas dh nak taip balik semula....dh x igt



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal