Sunday, January 1, 2012

tahun baru 2012

diary miszgarfien



1.1.2012

macam x percaya je kan dah masuk tahun baru...ein tetap rasa macam sama je...xde ape yang berubah pun....tetap melalui benda yang sama...

sekarang ni ein perasan, semua benda nak jadi isu kan...x paham betul la....lantak korang la...masing2 ada pendapat sendiri kan...dh dewasa pun

tahun ni ein memang xde buat azam ape2 pun...zaman dolu2 boleh la...sekarang ni, follow the flow sudaah...nak diet2 pun malas dh nak pikir...nak cari org yang leh terima ein seadanya...bukan jadikan ein org lain

org lain sambut tahun baru pegi tengok bunga api la, lepak2 dgn kwn la....ein sambut dgn layan movie ombak rindu....pendapat ein, citer tu lgsg x best ok....part mana yang sedih pun ein xtau la...yg masing2 duk kecoh kalau tgk, kena standby tisu banyak2...hampeh ok...dh malas nak kondem lebih2 citer tu

xde ape yang best di ari baru tahun baru ni....biasa je...



adakah tahun ni ein akan bertukar status???? hahahaha...xtau la...hati kering ni payah laaaa....just wait n see je la ye...doa2 la ein akan jumpa some1 yang jujur, ikhlas, penyayang....




0 org kwn gapil on "tahun baru 2012"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal