Friday, February 10, 2012

minta di halalkan ye

diary miszgarfien


dari semalam lagi dh niat harini nak beli tudung....semalam plan, rehat tgh hari nak pi jalan TAR tp org yg wat plan tu x dtg...so, lebur mcm tu je la

then before balik keje tadi dh berkira2 nak pi pasar sama ada pasar kat stesen lrt university or pasar malam kat rumah..congak punya congak, pi je la pasar kat university tu...kat situ byk tudung

target nak cari sehelai dua je, sekali hambik kau....byk lak tudung yg berkenan di mata....pdhal dlm purse duit cuma ada rm25 je...parah betul....belek punya belek, jumpa la duit tersembunyi...tapi berat hati nak guna nya

sebab nyaaaa.....duit tu........duit yg mr.N bagi....duit yg dia bagi masa ein masuk wad dl...ein x pernah guna duit tu...mmg tersimpan elok sampai la harini...ada lagi sekeping duit yg dia bg...yg tu, duit raya 2 thn lepas...pun ein x guna...

takpe la...nnt ein ganti balik duit tu wpun dh x sama mcm yg asal...kalau org lain, mesti dh belasah wat beli mcm2 kan....

mr.N......i knw u still read this blog.....saya nak minta awak halal kan segala nya...kalau awk ada ape2 brg yg awk nak ein return, bagitau la...segala ape yg pernah baginkat kamu, ein halal kan dh...kalau xnak simpan, awk buang je la ye

beli tudung tu pun ada kisah nya juga...gara2 ada polis trafik duk saman kete yang parking, kelam kabut ein jadi nya sampai tersalah saiz tudung...nasib la jurujual tu kata nnt hari isnin boleh tukar...





8 org kwn gapil on "minta di halalkan ye"

Unknown on Saturday, February 18, 2012 12:26:00 PM said...

Yup Mr N halalkan semuanya... Mr N ikhlas bagi kat awk.... From myvi htm

miszgarfien on Saturday, February 18, 2012 12:27:00 PM said...

Mr.unknown.....

Thanks :-)

Unknown on Saturday, February 18, 2012 12:38:00 PM said...

mr n mintak maaf yea pasal kejadian dulu... maafkan kesilapan mr n dulu. mr. n insan yg lemah x jauh dri selalu mlakukan kesilapn. mr n harap ein akn jmpe jodoh yg lbh baik dr mr n yea... frm myvi htm

miszgarfien on Saturday, February 18, 2012 1:07:00 PM said...

Mr.N......

Naz, xde ape yg ein nak marah kan naz...naz xde salah ape pun utk ein maafkan....yg dh lepas, biar kan la semua nye berlalu...semua tu pasti ada sebab n hikmah nya...dh tertulis yg kita xde jodoh...no worries bout me ye...ein doa kan naz sentiasa bahagia

Unknown on Saturday, February 18, 2012 1:36:00 PM said...

ok thanks ein....

miszgarfien on Saturday, February 18, 2012 1:39:00 PM said...

U're welcome....ein harap, kita masih blh menjadi kawan

Unknown on Thursday, April 05, 2012 1:01:00 PM said...

naz nak email ein boley tak...

miszgarfien on Thursday, April 05, 2012 1:08:00 PM said...

amboiii....dh xde email ein ye....ym ein pun dh xde ke...ni email ein

nzms_8785@yahoo.com

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal