Wednesday, February 8, 2012

diary miszgarfien


tension.....tension.....tension

sgt2 x suka bila aku dlm keadaan tension or stress....mood mmg down gegiler sampai tgl 10% je skrg ni

kusut je aku rasa arini....dan aku bukan la jenis yg tau nak handle stress or tension ni...mmg semua benda aku jadi kan mangsa...my bad

aku pun dh xtau camne lagi nak buat... bahana td pas maghrib x baca yassin

kdg2 rasa, aku nak tukar keje...mksd aku, tukar tempat keje...tapi, aku still suka keje kat BA tu....byk benda aku belajar...tapi bila part 1 keje ji, siyes la buat aku jadi tension n moody for the whole day...my bad

sape yg x tension kan tiap kali buat ada je yg x kena walau pun kita dh follow semua yg di minta...pastu siap ckp, aku xnak ikut ckp dia...x dgr kata dia...suka2 buat sendiri...aarrrgghhh!!!!

ape lagi yg x betul....siap bg aku guide line lg...bila aku follow, ckp slh...xnak ngaku tu arahan dia....wth????

nak bukti kan.....kertas guide line tu still aku simpan...senjata utama tuuu...haaaiisshh, mmg x berkat la aku keje camni....aku sakit hati laaaa....

tak memasal semua jadi mangsa marah aku....again, my bad

dh..............nak solat isyak the baca yassin jap....bagintenang balik hati ni



0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal