Monday, March 12, 2012

diary miszgarfien


dalam seminggu dua ni, asyik teringat seseorang je...seseorg yang dh lama lost contact...since ein tinggal kan bangi...lama dh kan

ein try contact dia tp semua no yg ein ada, dia dh x guna lagi...what should i do...hny ada seorang kawan je yg blh tolong ein utk contact dgn dia...tp cam segan je la nak minta tlg...x pernah2 contact, tetiba je contact sbb nak no phone seseorg...mmg nak kena perli kaw2 la kan jawab nya

dia mmg kawan yg istimewa...kwn yg sgt2 best...seorg yg gentle n humble...but, agak pendiam sikit...xtau la nape tetiba rasa nak contact dia balik

tengok la nnt ein usaha kan camne....ein try la juga utk dpt kan no contact dia

huurrmmm

nnt la ein citer benda lain tu lain kali je...cuma blh kata

im sorry...no space in my heart for both of u...friends only ok






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal