Friday, March 9, 2012

diary miszgarfien




gelak

serius

touching sikit2

gelak balik


haaaaa itu lah kami....ein dgn echah....having a conversation with her make me realised that..................i love her....hahahahaha.....not a lesbian ok.....luv her as a my bestie...

she know me very well...how i am...who am i...sometime she know me better than myself....how come meh....hahahaha....that y la ein syg ketat2 kat dia....kena marah ke, saling kena mengena kan ke, saling perli merli semua tu dh biasa....dh xde terasa pun...sbb ape yg dia perkata kan tu semua tu ada sebab nya

chah.....ko mmg senget.....aku sedih, ko wat aku gelak.....aku gelak2, ko wat aku marah....haisshh...last2, mmg x betul kita dua org ni....


hurm......dia suka cakap ein ni keras hati...degil...xnak dgr ckp org...buat kepala sendiri je....wikiki...degil2 ein, keras2 ein, dalam diri ein ni masih ada sifat penyayang...penuh dgn kasih syg n sifat manja ein...

ada sebab nape ein keras kan hati ni...ape yg korang rasa bila korang jd diri sendiri, korang tetap di kritik oleh pasangan korang...then bila jadi mcm ape yg di minta, kena marah sbb nape nak jd org lain....haiishhh, susah lak nak jelas kan camne...semua tu memberi kesan dlm hati dan pada diri ein....

ein nak cari org yg betul2 blh terima diri ein seada nya...bukan bermakna ein xnak berubah or perbaiki diri....mana yg lemah tu, mesti la kita akan perbaiki kan...just, ein nak pasti kan blh ke org tu terima ein yg manja ni...bila sakit, ein perlu kan perhatian...bila susah hati, ein perlu kan teman utk berbual...blh ke org tu terima minat ein pd haiwan...lbh2 lg kucing


daaaahhhhh....abaikan segala kemerapuan ein tu ye



daaaaaaaaa




1 org kwn gapil on " "

Cik Hunny Aishah Zakaria on Saturday, March 10, 2012 9:25:00 PM said...

tau pon...dogei cakap den..haha

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal