Friday, March 30, 2012

diary miszgarfien



salam jumaat

hari ni ein cipta rekod dtg opis lambat giler....sebab nyaa pagi tadi hujan lebat sgt2 n jalan jammed teruk...maka nya, kul 9 baru sampai

rasa macam dh lama x bercerita kat sini....mood nak menaip tu hilang tetiba....hihihi

ok la....ein start 1 by 1

skrg ni ein lebih terbuka utk berkawan dengan sesapa je yg ein rasa selesa....secret admire, stalker tetap ada cuma malas ambk tau...janji diorg x kacau ein, cukup....

ein xtau la nape sekarang ni yang hadir dlm life ein semua nya dh berstatus....tunang orang, suami orang....Ya Allah, jauh kan aku dari golongan2 ini...aku tidak mahu menjadi perosak rumah tangga orang lain...kerana aku seorg wanita, maka aku memahami hati wanita lain....seboleh2 nyee ein akan elak kan....cukup la sekadar kita berkawan biasa

i wish that u r not some1 t belong.....yeah, i admit yhat i have a little feefeling to u....but, we cannot denide bout your status...just a friend ok

Ya Allah...jangan la Kau berikan aku dugaan seperti ini...temu kan la aku dengan seseorang yang belum menjadi hak seseorang...

dh la ein tengah demam...bertimpa2 lak benda yang mendatang...rasa x larat nak pikir or ambk tau semua nya...kalau la boleh untuk ein ignore je semua ni....xkan ein  nak paksa hati ein utk suka kan seseorg yang mmg ein x blh nak terima...

haaaiiiiiyyooooooo

however, life must go on

nampak nya ein kena lebih tegas dlm hal mcm ni....xleh bagi muka sgt...nanti ein juga yang akn susah di penghujung nya....





0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal