Friday, March 16, 2012

diary miszgarfien



salam jumaat.....

jumaat yang sunyi kali ni...sebab nya xde org kat unit....incharge semua xde...cuti n tugas luar...pastu dak2 ni pun ramai yg cuti n tugas luar gak....tinggal la 5 org je....wikiki....5 org tu pun leh jd mcm 2 org je

bahagia je rasa nyee


bila sorang2, xde pun sesapa nak kacau....bila start sorg kacau, muncul la 2 3 org lak....hahahaha....boleh la wat teman merapu2 di kala bosan kan....lebih2 tu x la

i think, im ready to open my heart for some1.....but....who's that person....hahahaha.....that why la kena cari dulu....

asyk kena membebel dengan echah je....nasib x capang telinga ein ni tau....ada ke dia kata ein sesuka je rijek orang lain....wakakaka....mana ada...ein kawan je dengan semua org tapi kena la gak bertapis kan...xleh la nak main kawan gitu je....di buat nye org tu di kehendaki oleh pihak berkuasa ke...si tukang jual anggota badan ke....eeeeeee.....xmo!

happy nye diri ein bukan sebab dalam hati dh ada penghuni...xde sesapa pun lagi yg blh jd penghuni hati ein ni...cuma skrg ni mmg betul2 enjoy dgn apa yg ein ada...kawan2 yg sentiasa menemani ein, yg sentiasa buat ein tergelak sensorang mcm org x betul...

masa untuk ein sembuh kan segala luka yg ada dlm hati ni..rawat dengan sebaik2 nya sampai xde sikit pun kesan or bekas luka lama...hikmah dari sifat yg suka memafkan org...

pray for me to find my soulmate ye as soon as possible

im happy








*mungkin juga kerana ein tau dia sedang bahagia dgn psgn nya....dh terbukti kan kata2 kamu dulu tu tak benar lgsg...bahagia nya kamu, bahagia nya juga ein di sini*




2 org kwn gapil on " "

butterfly on Friday, March 16, 2012 11:06:00 AM said...

ein...

kite pun makin sembuh.. but still ade lagi ingatan untuk dia..

mudah-mudahan benda ni tak lama..
insya'allah...

miszgarfien on Friday, March 16, 2012 12:24:00 PM said...

Butterfly...

Insyaallah........semoga kita sama2 lebih bahagia dr sebelum ni.....kenangan tu xkan hilang sampai bebila...so, biar kan memori tu berlalu dgn sendiri nye

*teringin nak jumpa kamu sbb kita duk kat klang

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal