Sunday, April 8, 2012

diary miszgarfien



dak comot kat bawah ni x reti sakit tapi still nak berjimba2


hihihi...lama kot x keluar pegi berjimba2....alaaaaa, bukan pi mana pun...sbnr nye nak ke kl utk attend event besday ank kwn baik ein....tp macam x larat nak drive jejauh kan....so, decide dgn mira utk lepak kat plaza alam sentral je

mira ajak lepak kat kedai makanan jepun...nasib la tekak ni boleh terima...tu pun makan chicken ramen...tapi x pedas....so, x kena demgam tekak ein ni yg giler makan cili



tapi...layan kan je la....kenyang gak la makan mee ramen tu...kebetulan owner kedai tu kwn ein masa sekolah rendah...sekampung pun...cuma, ein kureng dgn dia...hahaha...lantak la dia nak kata ein sombong ke ape...ada ein kisah??

*sejak bila lak ein jadi jahat sgt ni*



siyesly sakit pinggang ni buat kan ein sgt2 x selesa...setiap pergerakan mesti wat ein rasa sakit...dh tau sakit pi wat keje berat sape suruh...padan muka sendiri....so, pasni xleh nak angkat benda berat until sakit mi baik...malas nak pi spital..check nnt bukan ada ape2 pun







2 org kwn gapil on " "

Baloot on Tuesday, April 10, 2012 10:05:00 PM said...

camni la baru best. ada gambar2. hehehe.

miszgarfien on Tuesday, April 10, 2012 10:53:00 PM said...

hihihihi

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal