Friday, April 6, 2012

diary miszgarfien



ein x kisah sesiapa pun nak kenal dengan ein...ein x kisah nak rapat dengan ein sebagai seorang kawan...malah, ein nak say thanks sebab sudi hadir dlm hidup ein...kalian dh buat ein rasa lebih gembira sekarang ni...sentiasa ada untuk teman kan ein...memang ein happy dengan semua ni

ein baik dengan kalian, bukan bermakna ein memberi ruang di hati ni utk kalian...kalian boleh mencuba utk berada di hati ein tapi ein pinta sangat2....jangan pernah meletak kan harapan pada ein...ein xnak ada yang terluka...xnak nanti ada yang tak boleh terima kenyataan

ein dah bersedia utk buka hati ni tapi bukan la 100%....ein masih lagi fobia dengan ape yang ein dh lalui...jujur ein kata kan, ein bukan mencari seorang kekasih tetapi memcari seorang lelaki yang layak bergelar suami, seorang imam buat makmum nya dan seorang nakhoda buat anak2 kapal nye...seorang lelaki yang boleh menerima ein baik buruk serta boleh membimbing ein

ein bukan la sebaik mana...hanya seorang perempuan yang biasa2, seorang yang nakal, kasar, manja, penuh dengan kasih syg n perhatian...ein juga punya banyak kelemahan...setiap orang pasti la ingin berubah menjadi lebih baik dari hari semalam kan...macam tu la dengan ein...ein juga nak berubah cuma berilah ein masa...ein xnak hipokrit...depan org2 tertentu, ein lain...depan yang lain, ein sebalik nya....hipokrit n penipu nama nya...

sekarang ni dh bukan masa untuk bercinta...tp ein akn tetap melalui tempoh sesi berkenal n bersua muka...keluar date tu semua dh bukan masa nya lagi...selesai tempoh berkenalan n bersua muka, andai kata si lelaki blh terima ein dan ein boleh terima dia, kedua2 belah keluarga restu, hntr la rombongan ke rumah ein...ein xnak ikatan pertungan yang lama...tu syarat ein

cuma.......andai kata jodoh ein dengan org jauh, boleh ke org tu bertolak ansur dengan ein...maksud ein, ein nak stay di sini...ein syg kan keje ein dan ein nak dekat dengan fmly ein...yee ein tau syurga isteri bawah telapak kaki suami...tapi.....ein xnak jauh...ein xnak berpindah...cerewet ke ein?? yee, mmg ein agak cerewet...

tahun ni, hari lahir ein jatuh hari ahad...dl ein slalu berangan nak bertunang or nikah time besday ein...tapi tu semua angan2 je la...andai ada jodoh di tahun ni, harap nya ein dpt jadi kan tarikh besday ein tu sbg tarikh bermakna dlm hidup ein...ada tempoh 3 bulan dari sekarang...sempat ke??? berangan je la ye

hanya ada satu je jawapan untuk semua ni...iskharah ku...semoga ein di beri petunjuk






0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal